NATURA I TURISME ACTIU

Espais Naturals

Qui no ha sentit el goig de descobrir un racó de natura, una font amagada o un prat on el ramat pastura plàcidament .. La Serra de Queralt, la Serra del Catllaràs, la Serra d'Ensija-Rasos de Peguera, la Riera de Merlès .. en són alguns exemples

www.elbergueda.cat

 

Parc Natural del Cadí-Moixeró

Les serralades del Cadí i del Moixeró, mostren els seus secrets en un dels parcs naturals més grans de Catalunya. Una barrera muntanyosa que ofereix la seva riquesa en fauna, flora i paisatge. Racons d'extrema bellesa: les fonts del Bastareny i del Llobregat, el pic de la Costa Cabirolera (2604 m), el Comabona (2547 m), les Penyes Altes de Moixeró (2276 m), la Tosa (2536 m), el Puigllançada (2409 m) i el popular Pedraforca (2506 m).

www.parcsnaturals.cat

 

Esports

Ja sigui per les muntanyes de l'Alt Berguedà, el terreny menys abrupte del Baix Berguedà, per l'embassament de La Baells, el riu Llobregat que travessa tota la comarca:

Rutes de senderisme, rutes en BTT, rutes en cotxe, escalada, activitats amb aigua, parapent, cavalls, tirolina, espeleologia pesca, neu ... Un ampli ventall d'activitats de lleure en plena natura o simplement relaxar-se i gaudir de la pau i la tranquilitat de la zona.

www.bergactiva.cat

 

 

 

NATURA I TURISME ACTIU
+34 645776431
info@coolapartments.eu