CULTURA

Casa-Museu Salvador Dalí

No cal dir que una de les cales més populars de Cadaqués, és la cala de Portlligat; on Dalí va residir-hi durant molt de temps.

La casa de Dalí té el seu origen en un grup de barraques de pescadors. Precisament, va ser en aquest indret  on l’artista va trobar la pau i la inspiració per dur a terme moltes de les seves creacions artístiques

www.salvador-dali.org/museus/casa-salvador-dali-portlligat

 

Església de Santa Maria

Per conèixer la història de Cadaqués és indispensable visitar el casc antic i deixar-se perdre pels seus carrers laberíntics. El punt més alt del casc antic és on es troba l’església de Santa Maria de Cadaqués. Des d’aquí tenim una bonica panoràmica del poble, de la badia de Cadaqués, des Cucurucuc i fins i tot del petit far de Cala Nans. El temple va ser començat a mitjans del segle XVI i és en gran part d´estil gòtic tardà.

www.visitcadaques.org

 

Museu de Cadaqués

El Museu de Cadaqués està dedicat als artistes i temàtiques pictòriques que han tingut o tenen relació amb la població i la seva història. S’ofereixen, al llarg de l’any, exposicions temporals diverses per tal que el visitant pugui conèixer de més a prop la cultura cadaquesenca.

www.visitcadaques.org

CULTURA
+34 645776431
info@coolapartments.eu