NATURA I TURISME ACTIU

Descobriu la vostra activitat de turisme actiu a Girona: A Peu, a l'aigua, sobre rodes, a l'aire

Hi trobareu rius que penetren dins la trama urbana, boscos mediterranis i de ribera, massissos muntanyosos com les Gavarres, la vall de Sant Daniel, camps, hortes i conreus..

ITINERARIS:

Ruta de la Pedra: Aquest itinerari transcorre per la zona est de la ciutat, a tocar del Barri Vell, coneguda com la zona de les Pedreres, denominació que evoca el seu origen i funció històrica per a la ciutat. Més informació (pdf)

Anella Verda: L'itinerari Anella Verda recorre tot el sector oriental del municipi de Girona unint els diferents espais naturals que envolten aquesta zona de la ciutat. Més informació (pdf)

Sant Daniel: Aquest itinerari circular us permetrà conèixer alguns dels elements més significatius de la vall de Sant Daniel, un dels espais naturals més ben conservats de la ciutat. Més informació (pdf)

Parc de les Ribes del Ter i la Devesa: Aquest itinerari us permetrà conèixer dos dels principals pulmons verds de la ciutat, situats al nord-oest del nucli urbà de Girona: els parcs de la Devesa i de les Ribes del Ter, situats a banda i banda del riu Ter. Més informació (pdf)

Galligants i muntanya de la O:Aquest itinerari us permetrà conèixer tres ambients naturals molt diferenciats de la ciutat, resseguint una successió de paisatges agrícoles, forestals i fluvials que us permetran gaudir de la millor versió de la naturalesa gironina, sempre ben a prop del centre històric. Més informació (pdf)

Puig de Sant Miquel: Aquest itinerari us permetrà conèixer una Girona desconeguda, a tocar del centre històric de la ciutat, i descobrir una bona mostra del patrimoni natural, cultural i etnogràfic de les Gavarres. Més informació (pdf)

NATURA I TURISME ACTIU
+34 645776431
info@coolapartments.eu